Blog

Cardano-skaper Charles Hoskinson sier at amerikanske myndigheter fører krig mot krypto, oppfordrer industriledere til å trappe opp

Cardano-skaper Charles Hoskinson sier at amerikanske myndigheter fører krig mot krypto, oppfordrer industriledere til å trappe opp

Cardano (ADA)-skaper Charles Hoskinson oppfordrer kryptoledere til å mobilisere mot den amerikanske regjeringens "krig" mot virtuelle eiendeler.

I en ny videooppdatering forteller Hoskinson sine 319 000 Youtube-abonnenter at den føderale regjeringen gjør anti-krypto-grep.

Hoskinson er kritisk til flere handlinger fra regjeringen, inkludert å sende et Wells-varsel til Coinbase og avslå Custodias søknad om å bli en medlemsbank.

"Det er veldig tydelig at den utøvende grenen fører en stille krig mot krypto. Og denne spesielle utøvende grenen, de sier én ting, de gjør en annen ting. Så offentlig sier de at alt er bra, men så privat er det chokepoint 2. 0.

Offentlig sier de at vi ønsker å omfavne disse næringene, kom inn og registrer oss. Og så privat har du Coinbase, 30 forskjellige møter, de prøver å registrere seg, det er stillhet og deretter en Wells varsel. Offentlig sier de at de ønsker et stabilt banksystem. Privat får Custodia, som per definisjon er det sikrest mulige bankvesenet for stablecoins, i utgangspunktet fortalt at du ikke kan få en hovedkonto. Hva gjør du med det? Det er ikke ærlig.

Og det er her den lovgivende makten må gå opp og gjøre jobben sin. Det må vedta lovverk for å begrense den overrekkevidden vi ser akkurat nå. »

Hoskinson oppfordrer kryptoledere til å ta direkte grep for å presse tilbake, og han berømmer Messari-sjef Ryan Selkis for det nylige brevet han sendte til U. S. House and Financial Services Committee til støtte for "effektiv kryptolovgivning. "

"Så hver leder i denne bransjen, du må gjøre det [Messari-sjefen] Ryan [Selkis] gjorde – du må gå opp. Ikke klag på det, skriv forbannede brev. Sett faktisk stemmen din på spill og fortell den lovgivende grenen hva du synes. »