Blog

Trader, der nailed 2018 Bitcoin Bottom Issues advarsel til Solana-indehavere, siger SOL blinkende klare bearish-tegn

Trader, der nailed 2018 Bitcoin Bottom Issues advarsel til Solana-indehavere, siger SOL blinkende klare bearish-tegn

Kryptoanalytikeren, der korrekt kaldte Bitcoins (BTC) 2018 bjørnemarkedsbund, siger, at Solana (SOL) kunne være klar til en betydelig retracement.

Pseudonym analytiker Smart Contracter fortæller til sine 217. 900 Twitter-følgere, at Solanas stærke start på året sandsynligvis har nået sin afslutning.

“Over 112 % bevæger sig fra lavpunkterne på SOL i et klart V-vendende, fem-bølge impulsiv træk. En af de klareste, jeg kan se over hele linjen, faktisk.

I løbet af de kommende uger ville jeg forvente en ABC, der korrigerer hele den kørsel, sandsynligvis mellem 25%-35%, men det vil sandsynligvis være et fald at købe. "

Image-cbd0696a-9105-11ed-878a-de2b1f2aff0d

Smart Contracter bruger Elliott Wave-teorien, en teknisk analysetilgang, der forsøger at forudsige fremtidig prishandling ved at følge crowd-psykologi, der har tendens til at manifestere sig i bølger. Ifølge teorien har et bullish aktiv en tendens til at korrigere (ABC-bølge) efter at have gennemgået et fem-bølge-rally.

Ser man på Smart Contracters diagram, ser han ud til at forudsige et træk under $12 for SOL på 0, 618 Fibonacci-niveau.

Den tæt fulgte økonom Alex Krüger mener også, at SOL’s episke prisstigninger over de sidste par uger sandsynligvis er kommet til en ende. Ifølge Krüger er de shorts, der har givet næring til SOL's rally, allerede blevet udslettet.

"Bjørner udryddet. SOL-finansieringsmarkederne er tilbage i balance. Tænk har stadig plads at gå, men outperformance-fasen er for det meste bagud. ”

Image-cbd06e38-9105-11ed-878a-de2b1f2aff0d

I skrivende stund skifter Solana hænder for $16, 31, en stigning på over 1% på dagen.